Concertltop

United Tickets

BILJETTFÖRMEDLING I SKANDINAVIEN

UNITED TICKETS

Din självklara leverantör av konsert- och evenemangsbiljetter.

Vår tjänst är uppbyggd på en av världens ledande plattformar för biljettförsäljning. Detta ger oss möjligheten att försäkra en sömlös köpupplevelse utan krångel. Som en del av Universal Music Group och United Stage får du även tillgång till ett nätverk fyllt av erfarenhet och expertis. Allt för att du som kund ska få en trygg och inspirerande köpupplevelse. Från nu fram till scenen. Varmt välkommen, scenen är din!

Tickets Tallnwide

VÅRT NÄTVERK

Universalweb

Universal Music Group är världens ledande musikbolag och hemvist för de största skivbolagen och artisterna. Det är även här som vår bokningsagentur United Stage har sitt hem.

Unitedstageweb

United Stage är Nordens ledande bokningsagentur och representerar idag de största artisterna i både Danmark, Sverige och Norge. Med vår samlade expertis inom artisteri, marknadsföring och livescen skapar vi dagligen unika tillfällen som gynnar våra artister, deras publik och arrangörer.

FÖLJ
OSS

Prenumerera på United Tickets nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter om våra evenemang.

Läs mer om United Tickets integritetspolicy här