Takida

Takida

Björketorps Gård / Johannishus / 4. aug. 2024 / 19:00

ÅLDERSGRÄNS: 13 år i målsmans sällskap

EVENTINFORMATION
I sommar är Takida ute på turné och gör ett stopp på Björktetorps gård den 4 augusti. Björktorps gård är i klassisk gårdsmiljö och med djur, mjölkbutik, hemmagjord glass och när Takida kommer massor med bra rockmusik. Takida bildades 1999 och slog igenom stort några år senar med debutalbumet "Make You Breathe" (2006). Året därpå kom jättehiten, den numera klassiska singeln "Curly Sue". Låten parkerade sig på Trackslistans förstaplats i 10 veckor och på Svensktoppen i mäktiga 54 veckor. I februari kom senaste albumet The Agony Flame. 

ÅLDERSGRÄNS
13 år i målsmans sällskap

HÅLLTIDER
15.00 Insläpp
19.00 Start

INPASSERING OCH SÄKERHET
Publikens säkerhet är vår högsta prioritet sedan länge. Det ska vara tryggt och kul att gå på konsert. Vi har en kontinuerlig dialog om säkerheten med polis och berörda myndigheter.

För närvarande råder väskförbud på konserter och festivaler. Detta med anledning av polisens beslut. Dessa restriktioner kan ändras, håll dig uppdaterad om vad som gäller inför konserten. För mer information om väskförbudet och hur det påverkar dig, hänvisar vi till polisens Q&A.

Kom i god tid, det sker visiteringar i alla våra entréer.

Det är inte tillåtet att medföra paraplyer, campingstolar/stolar, sittpallar, bord, gåstavar, glasflaskor, burkar, termos, metallbestick, grill, fyrverkerier. Husdjur lämnas hemma. Professionell ljud- eller bildinspelningsutrustning får du inte ta med in på området.

Det finns ingen garderob eller effektförvaring. Arrangören ansvarar inte för effekter som lämnats utanför entrén och de sparas ej efter konserten.

Tack på förhand!

MAT OCH DRYCK  
Mot bakgrund av polisen beslut att förbjuda väskor vid större evenemang är medhavd picknick inte tillåten. Försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området.  

FOTOGRAFERING   
Professionella systemkameror och ljudupptagning är inte tillåtet. Du kan ta bilder med din pocketkamera eller mobiltelefon om du önskar.  

BILJETTER/BILJETTKASSA  
Biljetterna skickas till din mejl samma dag som de köps.

För att du och ditt sällskap snabbt och smidigt ska kunna skanna era biljetter vid entrén uppmanar vi dig att ha din PDF-version av dina e-Biljetter redo. Du behöver inte printa dina fysiska biljetter utan det räcker med att visa upp din biljett på mobilen.

Observera att det inte räcker med bokningsbekräftelse, du måste ha med dig själva biljetten, som innehåller en streckkod. Om du inte kan hitta biljetterna; ta i god tid kontakt med United Tickets kundservice. Det kommer inte finnas någon biljettkassa på plats.

SERVICEAVGIFT
Priset inkluderar SEK 55,00 i serviceavgift.
Samtliga priser angivna i SEK.

BILJETTGRÄNS
Det finns en begränsning på 10 biljetter per bokning till evenemanget.
För större sällskap, kontakta United Stage. 

ARRANGÖR: www.unitedstage.se